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전공소개 전공소개 교수소개 동아리소개 시설소개 전공소개Home전공소개전공소개 Vision The Asian Center of Excellence in Global Culinary Education(아시아 글로벌 조리인재 양성) Educational Objectives (교육목표) Authentic food and recipes from around the world(전 세계의 정확한 조리 레시피 습득) International Cuisine Techniques(인터네셔널 조리기술 학습) Application of current culinary industry trends(현대적 조리 트랜드에 맞는 기술 적용능력 향상) Focus on fundamental skills, knowledge and qualities needed to be global professionals(글로벌 한 전문 요리사가 되기 위한 기본 스킬, 지식, 역량 확보) Highlights (특기사항) 1 internship at the end of the program (Optional)(인턴십 : 옵션) Largest and only English language culinary school in Korea(모든 수업을 영어로 진행) Global instructors and professors with a depth of industry expertise(전문성과 경험을 겸비한 글로벌 한 교수진) Industry partnerships and connections with premium global brands(세계적 업체와의 파트너십) 3-week intensive hands-on practical block schedule(3주간의 집중 실습 시스템 운영을 통한 직접 체험 역량 강화) Potential Career Paths (진로분야) Executive Chef/Pastry Chef (Restaurants, Hotels, Resorts, Casino, Cruise Lines, etc.)(수석요리사/파티시에(레스토랑, 호텔, 리조트, 카지노, 크루즈 등)) F B Entrepreneur(식음료 사업) Beverage or Dining Room Management(레스토랑 식음료 관리) Food and Beverage Consultant, Marketer or Sales(식음료 컨설팅 및 판매 마케팅) F B Logistics Coordinator(식음료 유통) Franchise Operator(프랜차이즈 운영) Culinary Education(외식조리 교육)