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전공소개
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Vision

The Asian Center of Excellence in Global Culinary Education
(아시아 글로벌 조리인재 양성)

Educational Objectives (교육목표)

  • Authentic food and recipes from around the world
    (전 세계의 정확한 조리 레시피 습득)
  • International Cuisine Techniques
    (인터네셔널 조리기술 학습)
  • Application of current culinary industry trends
    (현대적 조리 트랜드에 맞는 기술 적용능력 향상)
  • Focus on fundamental skills, knowledge and qualities needed to be global professionals
    (글로벌 한 전문 요리사가 되기 위한 기본 스킬, 지식, 역량 확보)

Highlights (특기사항)

  • 1 internship at the end of the program (Optional)
    (인턴십 : 옵션)
  • Largest and only English language culinary school in Korea
    (모든 수업을 영어로 진행)
  • Global instructors and professors with a depth of industry expertise
    (전문성과 경험을 겸비한 글로벌 한 교수진)
  • Industry partnerships and connections with premium global brands
    (세계적 업체와의 파트너십)
  • 3-week intensive hands-on practical block schedule
    (3주간의 집중 실습 시스템 운영을 통한 직접 체험 역량 강화)

Potential Career Paths (진로분야)

  • Executive Chef/Pastry Chef (Restaurants, Hotels, Resorts, Casino, Cruise Lines, etc.)
    (수석요리사/파티시에(레스토랑, 호텔, 리조트, 카지노, 크루즈 등))
  • F B Entrepreneur
    (식음료 사업)
  • Beverage or Dining Room Management
    (레스토랑 식음료 관리)
  • Food and Beverage Consultant, Marketer or Sales
    (식음료 컨설팅 및 판매 마케팅)
  • F B Logistics Coordinator
    (식음료 유통)
  • Franchise Operator
    (프랜차이즈 운영)
  • Culinary Education
    (외식조리 교육)