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Sol International Culinary Arts DepartmentOpening the Door to an International Culinary Career

학부소개

전공소개
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  • 전공소개

폴보퀴즈조리전공 (IPB)

Vision

The Asian Centre for Contemporary French Cuisine and Western Culinary Excellence
아시아 대표적인 프랑스 및 양식 전문 조리인재 양성

Educational Objectives (교육목표)
  • Modern culinary and gastronomic cooking techniques
    (현대 조리 기술 습득)
  • Empowering students with artistic talent and creativity
    (예술적이며 창조적 미식 역량 개발)
  • Freedom to create your very own professional identity
    (학생 자신만의 전문성 창조 및 확보 역량 개발)
  • Opportunities to become global culinary and food service entrepreneur
    (세계적인 외식조리사와 외식사업자가 될 수 있는 역량 개발 및 기회 제공)
Highlights (특기사항)
  • 2 internships (global and/or domestic)
    (2번의 인턴십)
  • Newly designed state-of-the-art facilities
    (최첨단 외식조리 시설)
  • Same curriculum and standards as Institut Paul Bocuse in France
    (프랑스의 폴포퀴즈와 동일한 교육과정 및 교육표준 적용)
  • Welcome to attend graduation in France if desired (travel and lodging expense on own)
    (학생이 원할 경우, 프랑스 폴보퀴즈 현지에서 졸업식 가능)
  • Be a part of global IPB alumni network
    (폴보퀴즈의 세계적인 동창 네트워크의 일원으로 활동)
Potential Career Paths (진로분야)
  • Executive Chef/Pastry Chef (Restaurants, Hotels, Resorts, Casino, Cruise Lines, etc.)
    (수석요리사/파티시에(레스토랑, 호텔, 리조트, 카지노, 크루즈 등))
  • Culinary Entrepreneur
    (외식조리 사업)
  • Education and Training Consultant
    (교육 컨설턴트)
  • Culinary Production Consultant
    (외식사업 컨설턴트)
  • Catering Equipment Sales Manager or Sales Representative
    (케이터링 서비스 사업 대표 또는 관리자)
  • Culinary Purchasing Manager
    (외식사업 구매 관리자)